Limnos til Chios færge

Limnos Chios færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Limnos Chios færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Limnos - Chios færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 7 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Limnos Chios Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Limnos Chios ruten er for en bil og 2 passagerer.

Chios Guide

Den græske ø Chios ligger i den nordøstlige del af Det Ægæiske Hav, tæt på Tyrkiets kyst og modsat af Erithrea halvø, hvorfra den er adskilt af Chios strædet. Øen har et areal på omkring 840 km2 og en befolkning på omkring 54.000 mennesker. Øens hovedstad hedder også Chios og er hjemsted for omkring halvdelen af øens befolkning. Populære attraktioner på øen inkluderer det byzantinske museum, som ligger i en tidligere osmannisk moské og er, hvor man kan se en perfekt kopi af det berømte maleri ”Massacre at Chios” af Delacroix. På øen er også det berømte bibliotek opkaldt efter Adamántios Koraís og Naval Museum, hvor man kan se kopier af sejlskibe og damp både.
Alternativt kan man tage en spadseretur gennem de smukke og smalle gader i Kaloplitis og nyde de tidligere skibsrederes palæer, der strækker sig hele vejen til Tampakika. Her finder man Loustiniani Palace og møllerne, der engang tilhørte de gamle garverier.
Fra Chios er der færgeforbindelser til Piræus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psara og Cesme.