Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til St. Malo havn

 • Med bil

  Fra Paris tager det ca. 4 timer via motorvej A11, så RN137. Fra Caen tager det ca. 1 time og 50 minutter via motorvej A84. For at komme til havnen, følg skiltene til afkørsel for St Malo til Terminal Ferry du Naye.

 • Med tog

  Der er en togservice fra Paris Monparnasse til St Malo togstation (SNCF togstationen er i Square Jean Coquelin). Det tager ca. 20 minutter at gå til havnen fra togstationen. For mere information, se SNCF hjemmeside.

 • Med bus

  Der er et busstop 3 minutters gang fra havnen, ved siden af svømmehallen.

 • Parkering

  Der er parkeringsplader ved siden at havnen.

 • Adresse

  Gare Maritime du Naye, 35400 Saint-Malo

 • St. Malo overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af St. Malo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores St. Malo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

St. Malo færgeservicer

St. Malo Guide

St. Malo Guide

St. Malo er en kystby i Brittany i det nordlige Frankrig, og er beliggende ved den engelske kanal. St. Malo er bygget i gråt granit og dette sporer den moderne by tilbage til dens originale klosterlige by, grundlagt af helgener Aaron Brendan tidligt i 1600 tallet. I senere århundreder blev det notorisk som hjemmet for avling af piratmariner, som aldrig var under nogens kontrol, men deres egen i 4 år fra 1590. St. Malo erklærede endda sig selv som at være en selvstændig republik. Sørøverne af byen tvang ikke kun engelske skibe som passerede til at betale skat, men bragte også rigdom. Jucques Cartier, som koloniserede Canada, levede i St. Malo, og sejlede herfra, ligeledes gjorde de første kolonister som bosatte sig i Falklands.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking