Spetses til Poros færge

Spetses Poros færgeruten forbinder De Saroniske Øer med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Spetses Poros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Spetses - Poros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 4 Afgange Dagligt 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Spetses Poros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe. Dens gamle navn var Pityonissos og Pityousa fra det antikke græske ord for træ, ”Pitys”. Venetianerne bragte navnet Spetses med dem, da de plejede at kalde øen ”Isola di Spezzie”, hvilket betyder øen af aroma (krydderier). Den største by på øen kaldes også Spetses og er ganske usædvanlig, da private køretøjer ikke er tilladt indenfor byens grænser. Som et resultat heraf, har mennesker, som bor her og besøgende, intet andet valg end at tage hestevogne. Motorcykler og cykler er tilladt.

De nærmeste strande på byen er Agios Mamas, i byens center, og Kaiki strand, som ligger ca. 1 km nordvest for byen og Agia Marina, som ligger 2 km syd for byen. Der er busser til strande udenfor byen, såsom Zogeria, Agioi Anargiroi og Agia Paraskevi.

I middelalderen blomstrede byen med handel og de lokalt konstrueret elegante palæer, der overlevede til denne dag. Spetses er også en populær weekend destination på grund af sin nærhed til Athen.