Naxos til Folegandros færge

Naxos Folegandros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 25 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 10 m.

Der er 8 overfarter Uge på Naxos Folegandros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Naxos - Folegandros færgeselskaber

  • Sea Jets
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 25 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Naxos Folegandros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Naxos Folegandros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Øen er kendt for sin mad og producering af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produktioner og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus og de andre øer i Kykladerne.

Folegandros Guide

Den græske ø Folegandros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav. Øen, der har sit navn for sønnen af Kong Minos, er populær blandt besøgende på grund af de uspolerede strande, det krystalklare vand og den traditionelle arkitektur.
Populære attraktioner på øen inkluderer den hvidkalkede kirke, som har udsigt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved at tage en sten sti. Det siges, at kirken blev bygget på stedet af et gammelt tempel og indeholder antikke indskriptioner og statuer.
Øens havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte udgangspunkt for ture til strandene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Der er færgeforbindelser fra havnen til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta og Rhodos.