COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Koufonissi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Om bord på færgerne

Piræus - Koufonissi færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Piræus Koufonissi færge anmeldelser

 • "Super"

  God tur med Blue Star Ferries.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "Græsk effektivitet på havet!"

  God service og effektivt personale om bord på min færge fra Athen (Piræus havn) til Koufonissi. Vi rejste business klasse, som var de ekstra penge værd. Salonen var ren, rolig og den perfekte plads til rejsen. Kabinerne var ok, men lidt små og det var svært at komme ned af den øverste køje. Færgen ankom til tiden, og det var interessant at se udskibningen. Ville helt sikkert bruge Blue Star igen.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre

Piræus til Koufonissi færge

Piræus Koufonissi færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer mens SeaJets servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 30 minutter.

Der er 11 overfarter Uge på Piræus Koufonissi ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger øst for øen Naxos og vest for øen Amorgos, og består af to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er adskilt af et stræde, der er omkring 200 meter bredt, og øens navn kommer fra det græske ord for ”hule ø”, som er en henvisning til de to store huler, som fik pirater til at tro, at øen var hul, når de så den fra havet.
Pano Koufonisi er den eneste beboede af de to holme og er en populær destination for besøgende, der ønsker af slappe af på øens gyldne strande eller svømme i det krystalklare vand.