Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3507 ruter og 768 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ikaria

Ikaria er en græsk ø, som ligger i Det Ægæiske Hav. Den nærmeste store ø er Samos, som ligger omkring 20 km vest for Ikaria, mens øerne Mykonos, Tinos og Andros ligger mod øst. Øen er opkaldt efter Ikarus, der fløj for tæt på solen og faldt i havet her.

Ikaria har to hovedhavne; Agios Kirikos på den sydlige del og Evdilos på den nordlige del. Færger sejler fra fastlandet, samt en række havne på de omkringliggende øer Samos, Lesbos, de Ægæiske øer og Kyklderne.

Hvis man rejser fra fastlandet, er Piræus (Athen) hovedhavnen med daglige afgange til begge havne på Ikaria i højsæsonen med en sejltid på 7-10 timer. Man kan også sejle fra Kavala i nordøst Grækenland. Disse overfarter er længere og mindre regelmæssige.

Ikaria har adskillige kyst- og bjergområder, der tilbyder spektakulær kørsel. I sommerferie sæsonen, er der daglige busforbindelser mellem hovedstaden og Therma, Faros, Evdilos, Armenistis og Raches, som stopper ved flere små landsbyer på ruten.

Ikaria er hjem til nogle smukke og maleriske strande, og en af de mest berømte på øen er Seychelles strand på den sydlige kyst. Andre populære strande omfatter Yaliskari, Nas, Kampos og Mileopo. Sejling er naturligvis en populær aktivitet på øen, og der er mange muligheder for dagsture, svømning, snorkling og ture til de omkringliggende øer.

For besøgende, der er interesseret i den rige og varierende historie af øen, er der flere gamle ruiner, herunder slottet Koskina, templet Artmis på Nas, og resterne af de romerske bade på Therma. Ikaria har også flere museer dedikeret til historien om øen og kulturen af dens indbyggere. Disse inkluderer det historiske museum, det arkæologiske museum i Kampos og museerne af folklore ved Perdiki og Vrakades.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Dodekanisos Seaways
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris

Ikaria anmeldelser

 • "Naxos til Rafina"

  I betragting af alle de dårlige anmeldelser for Sea Jets, var min erfaring helt fin. Skibet afgik til tiden og ankom til tiden, og havde tre stop undervejs. Personalet var behagelige og professionelle. Min eneste negative kommentar er at skibet/hurtigfærgen var lille og meget gammel, sammenlignet med de andre færgeselskaber.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Ingen problemer denne gang. Punktlig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Forsinket, men god"

  Forsinket, men god.

  Læs mere Læs mindre
 • "Forsinket, som altid, men ok"

  Forsinket omkring en time, men turen var god.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ikaria