Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2911 ruter og 612 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ikaria

Ikaria er en græsk ø, som ligger i Det Ægæiske Hav. Den nærmeste store ø er Samos, som ligger omkring 20 km vest for Ikaria, mens øerne Mykonos, Tinos og Andros ligger mod øst. Øen er opkaldt efter Ikarus, der fløj for tæt på solen og faldt i havet her.

Ikaria har to hovedhavne; Agios Kirikos på den sydlige del og Evdilos på den nordlige del. Færger sejler fra fastlandet, samt en række havne på de omkringliggende øer Samos, Lesbos, de Ægæiske øer og Kyklderne.

Hvis man rejser fra fastlandet, er Piræus (Athen) hovedhavnen med daglige afgange til begge havne på Ikaria i højsæsonen med en sejltid på 7-10 timer. Man kan også sejle fra Kavala i nordøst Grækenland. Disse overfarter er længere og mindre regelmæssige.

Ikaria har adskillige kyst- og bjergområder, der tilbyder spektakulær kørsel. I sommerferie sæsonen, er der daglige busforbindelser mellem hovedstaden og Therma, Faros, Evdilos, Armenistis og Raches, som stopper ved flere små landsbyer på ruten.

Ikaria er hjem til nogle smukke og maleriske strande, og en af de mest berømte på øen er Seychelles strand på den sydlige kyst. Andre populære strande omfatter Yaliskari, Nas, Kampos og Mileopo. Sejling er naturligvis en populær aktivitet på øen, og der er mange muligheder for dagsture, svømning, snorkling og ture til de omkringliggende øer.

For besøgende, der er interesseret i den rige og varierende historie af øen, er der flere gamle ruiner, herunder slottet Koskina, templet Artmis på Nas, og resterne af de romerske bade på Therma. Ikaria har også flere museer dedikeret til historien om øen og kulturen af dens indbyggere. Disse inkluderer det historiske museum, det arkæologiske museum i Kampos og museerne af folklore ved Perdiki og Vrakades.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Dodekanisos Seaways
  • Få pris

Ikaria anmeldelser

 • "Glad og tilfreds rejsende"

  Problemfri booking via Direct Ferries hjemmeside..... God og punktlig rejse med Hellenic Seaways.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ændring af ankomststid"

  Hej, færgeselskabet ændret ankomst tidspunktet for vores færge uden at underrette os – det var kun ved et held jeg tjekkede og det var godt, ellers ville vi ikke have nået vores fly. Tiden blev kun ændret dagen før, og da vi tjekkede ind tre dage tidligere, var det til tiden. Vi dukkede tidligt op i havnen, og personalet lod os gå om bord tidligt på den rene færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Spetses"

  Tur til Spetses blev forsinket af en strejke på 48 timer, men det var nemt at ændre datoer. Personalet var billetkontoret i Piræus var rigtig gode. Returen var på Flying Dolphin, ikke Flying cat. Meget behagelig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Flyingcat"

  Vi rejste over til Poros fra Piræus på Dolphin – den var til tiden og personalet var venlige og hjælpsomme.... Men tilstanden af færgen var dårlig, den er gammel og slidt, og sædenumre ignores ( og er svære at få øje på), lugten af brandstof er overvældende, og manglen på bagage opbevaring resulterede i, at der lå bagage over det hele – meget stressende. Under vores ophold på Poros modtog vi en sms fra Hellenic for at sige, at vores retur færge var blevet forsinket en time med Dolphin, og i stedet for skulle vi sejle på Flyingcat. Heldigvis havde vi tilladt masser af tid til at komme til lufthavnen fra Piræus, så dette var ikke et problem for os. Rejsen på Flyingcat var langt overlegen i forhold til Dolphin – mere rummelig, mere plads til at opbevare bagage (men ikke meget!) og generelt mere behagelig. Der er en ”business” klasse på Flyingcat, som vi nok ville have booket, hvis vi havde mulighed for at gøre det? Det er værd at bemærke, at der var en 2 dages strejke af alle færgeselskaber, mens vi var på Poros – vi var meget taknemmelige for, at vi undgik det med en dag, men nogle venner måtte finde alternativ transport fra Poros til Athen lufthavn, for at nå deres fly – de måtte selv ordne det på egne omkostninger i tid, penge og helligedage.... det var et mareridt for dem, uden assistance fra Hellenic. Vær på udkig efter en af personalet i Poros....Han har stadig brug for at lære at have tålmodgihed, vilje til at hjælpe og hvordan man smiler.... vi besluttede, at han var den mest uforskammet person, vi nogensinde har mødt.....Det var så slemt, at det fik os til at grine!!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ikaria