COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ikaria

Ikaria er en græsk ø, som ligger i Det Ægæiske Hav. Den nærmeste store ø er Samos, som ligger omkring 20 km vest for Ikaria, mens øerne Mykonos, Tinos og Andros ligger mod øst. Øen er opkaldt efter Ikarus, der fløj for tæt på solen og faldt i havet her.

Ikaria har to hovedhavne; Agios Kirikos på den sydlige del og Evdilos på den nordlige del. Færger sejler fra fastlandet, samt en række havne på de omkringliggende øer Samos, Lesbos, de Ægæiske øer og Kyklderne.

Hvis man rejser fra fastlandet, er Piræus (Athen) hovedhavnen med daglige afgange til begge havne på Ikaria i højsæsonen med en sejltid på 7-10 timer. Man kan også sejle fra Kavala i nordøst Grækenland. Disse overfarter er længere og mindre regelmæssige.

Ikaria har adskillige kyst- og bjergområder, der tilbyder spektakulær kørsel. I sommerferie sæsonen, er der daglige busforbindelser mellem hovedstaden og Therma, Faros, Evdilos, Armenistis og Raches, som stopper ved flere små landsbyer på ruten.

Ikaria er hjem til nogle smukke og maleriske strande, og en af de mest berømte på øen er Seychelles strand på den sydlige kyst. Andre populære strande omfatter Yaliskari, Nas, Kampos og Mileopo. Sejling er naturligvis en populær aktivitet på øen, og der er mange muligheder for dagsture, svømning, snorkling og ture til de omkringliggende øer.

For besøgende, der er interesseret i den rige og varierende historie af øen, er der flere gamle ruiner, herunder slottet Koskina, templet Artmis på Nas, og resterne af de romerske bade på Therma. Ikaria har også flere museer dedikeret til historien om øen og kulturen af dens indbyggere. Disse inkluderer det historiske museum, det arkæologiske museum i Kampos og museerne af folklore ved Perdiki og Vrakades.

Populære Færgeselskaber

  • 2 Afgange Ugentlig 25 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 20 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 1 time 25 m
  • Få pris

Ikaria anmeldelser

 • "God tur"

  Vi bookede online, og fandt den ene rejse repræsentant i Chora, Naxos der dispenserer Sea Jet billetter uden problemer. Turen var forholdsvis begivenhedsløs, hvilket er en god ting. Vi sejlede ½ time for sent, men ind- og udskibning var velordnet og hurtigt. Jeg ville bruge Sea Jet igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "En effektiv og behagelig tur"

  Vi rejste med Sea Jets fra Heraklion til Thira i maj 2014. Besætningen var hjælpsomme og venlige, og faciliteterne om bord var fremragende.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Jeg havde en fantastisk oplevelse med Sea Jets. Færgen var et par minutter forsinket, men vi var godt orienteret herom. Besætningen ved indskibningen var fremragende, og om bord var de venlige og hjælpsomme. Ville helt sikkert rejse med Sea Jets igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Santorini til Milos"

  Min familie og jeg havde en vidunderlig tur med Sea Jet fra Santorini til Milos i juni 2014. Personalet var meget hjælpsomme. Jeg vil bruge dem igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ikaria