Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3247 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Ikaria

Ikaria er en græsk ø, som ligger i Det Ægæiske Hav. Den nærmeste store ø er Samos, som ligger omkring 20 km vest for Ikaria, mens øerne Mykonos, Tinos og Andros ligger mod øst. Øen er opkaldt efter Ikarus, der fløj for tæt på solen og faldt i havet her.

Ikaria har to hovedhavne; Agios Kirikos på den sydlige del og Evdilos på den nordlige del. Færger sejler fra fastlandet, samt en række havne på de omkringliggende øer Samos, Lesbos, de Ægæiske øer og Kyklderne.

Hvis man rejser fra fastlandet, er Piræus (Athen) hovedhavnen med daglige afgange til begge havne på Ikaria i højsæsonen med en sejltid på 7-10 timer. Man kan også sejle fra Kavala i nordøst Grækenland. Disse overfarter er længere og mindre regelmæssige.

Ikaria har adskillige kyst- og bjergområder, der tilbyder spektakulær kørsel. I sommerferie sæsonen, er der daglige busforbindelser mellem hovedstaden og Therma, Faros, Evdilos, Armenistis og Raches, som stopper ved flere små landsbyer på ruten.

Ikaria er hjem til nogle smukke og maleriske strande, og en af de mest berømte på øen er Seychelles strand på den sydlige kyst. Andre populære strande omfatter Yaliskari, Nas, Kampos og Mileopo. Sejling er naturligvis en populær aktivitet på øen, og der er mange muligheder for dagsture, svømning, snorkling og ture til de omkringliggende øer.

For besøgende, der er interesseret i den rige og varierende historie af øen, er der flere gamle ruiner, herunder slottet Koskina, templet Artmis på Nas, og resterne af de romerske bade på Therma. Ikaria har også flere museer dedikeret til historien om øen og kulturen af dens indbyggere. Disse inkluderer det historiske museum, det arkæologiske museum i Kampos og museerne af folklore ved Perdiki og Vrakades.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Dodekanisos Seaways
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris

Ikaria anmeldelser

 • "Super tur"

  Fine faciliteter og fin tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super fed færge"

  Dejlig sejletur på denne mega store færge. Flere restauranter, shops og butikker. Mener der var 9 etager.

  Læs mere Læs mindre
 • "Enkel uhøflig ansat var ved at ødelægge turen"

  Fin sejltur med fint skib. Meget pæn og ren kahyt med vindue selv på anden klasse. Ok restaurant. Høflig og venlig betjening fra alle bortset fra nedenstående: Vi var nær ikke kommet med skibet, fordi vi havde overset, at man i afgangshavnen skal have billetter i stedet for bookingsbekræftelsen/kvitteringen. I Symi havn blev først min mand og så jeg overfuset af den ansatte med turkis poloskjorte. Han råbte os ind i hovedet, hvad vi dog havde lavet på Symi i al den tid, vi havde været der, og vrængende ad os, om vi virkelig ikke vidste, hvad man skulle gøre. Herefter truende han os med, at så kunne vi ikke komme med færgen - på trods af, at man tydeligt kunne se, vi havde betalt de Ca 1200 kr. Heldigvis "reddede" en overordnet os og sagde, de ville ordne sagen i skibets reception. Vi havde lavet en fejl, men det berettiger ikke sådan en nedladende og grov behandling. Vi var begge meget rystede over det

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Ikaria