COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Égina - Agistri Myli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Grækenland side

Égina - Agistri Myli færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price
    • 6 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Égina til Agistri Myli færge

Égina Agistri Myli færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Aegean Flying Dolphins sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 10 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid fra 10 minutter.

Der er 10 overfarter dag på Égina Agistri Myli ruten mellem De Saroniske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Égina Guide

Øen Aegina er en af de Saroniske Øer i Grækenland og ligger omkring 28 km fra Athen. Omkring to tredjedele af øen består af en udslukt vulkan, med nord og øst bestående af en frugtbar jord, hvor der bl.a. dyrkes korn, bomuld, vinstokke, mandler, oliven og figner.

Øens strande er en populær turistattraktion, især da færger fra Piræus kun tager 40 minutter. Der er regelmæssige busforbindelser fra Aegina til destinationer på hele øen, såsom Agia Marina og Portes. Andre attraktioner på øen inkluderer templet Aphaea, som var dedikeret til sin navnebror, en gudinde, der senere blev forbundet med Athena. Templet var en del af Parthenon og templet Poseidon på Sounion.