Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kykladerne

Kykladerne er en gruppe af græske øer i Det Ægæiske Hav, sydøst for det græske fastland. Øerne, som er beliggende mellem Athen og Kreta, er let tilgængelige og på grund af dette, og deres græske karakter, er det de mest populære.

Som man nok ville forvente af en græsk region, er færger en af de bedste transportmidler for rejser til og mellem Kykladerne. Havnene på fastlandet, Piræus (Athen), Rafina og Lavrio har forbindelser til de fleste af øerne; Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Ios og Milos.

Selv om de fleste besøgende til Kykladerne rejser som gående passagerer, har de større øer gode veje, og det er en god mulighed at udforske dem i bil, især hvis man gerne vil nå de mere afsidesliggende strande.

Hver ø i Kykladerne har sine egne kendetegn og de fleste er kompakte nok til at udforske indenfor et par dage. Derfor er de ideelle til dem, som planlægger at bruge deres ferie på at rejse mellem øerne.

Mykonos er en af de to mest populære øer, og den bedste, hvis man er efter et livligt natteliv, som er centreret omkring Mykonos Town. Øen har også fine strande, og er et paradis for vandsport, såsom surfing, windsurfing og sejlads. Hvis man er efter mere stille strande, anbefales det at man besøger den nordlige del af øen.

Santorini er den anden mest populære ø, som ligger omkring en lagune skabt af en stadig aktiv vulkan. Øens landsbyer ligger på spektakulære klipper med udsigt over havet. Santorini er hjemsted for ruinerne af byen Akrotiri, en mini Pompeji, men meget ældre.

Ios tiltrækker flere besøgende under 25 år, end nogen anden græsk ø, og de unge er uden tvivl tiltrukket af det hektiske natteliv.

Tæt på ligger Naxos, som er stor, grøn og bjergrig med lange sandstrande, ruinerne af en byzantinsk borg og venetianske palæer.

Paros tilbyder et langt mindre dramatisk landskab og er hjemsted for typiske fiskerlandsbyer, gode strande og livligt natteliv.

Milos, også dannet af gammel vulkansk aktivitet, har spektakulære huler, som er gode for snorkling og dykning. Øen har fine sandstrande, varme kilder, smukke gamle kirker og resterne af en forhistorisk besættelse.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • SeaJets
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Kykladerne anmeldelser

 • "Super tur"

  Fine faciliteter og fin tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super fed færge"

  Dejlig sejletur på denne mega store færge. Flere restauranter, shops og butikker. Mener der var 9 etager.

  Læs mere Læs mindre
 • "Enkel uhøflig ansat var ved at ødelægge turen"

  Fin sejltur med fint skib. Meget pæn og ren kahyt med vindue selv på anden klasse. Ok restaurant. Høflig og venlig betjening fra alle bortset fra nedenstående: Vi var nær ikke kommet med skibet, fordi vi havde overset, at man i afgangshavnen skal have billetter i stedet for bookingsbekræftelsen/kvitteringen. I Symi havn blev først min mand og så jeg overfuset af den ansatte med turkis poloskjorte. Han råbte os ind i hovedet, hvad vi dog havde lavet på Symi i al den tid, vi havde været der, og vrængende ad os, om vi virkelig ikke vidste, hvad man skulle gøre. Herefter truende han os med, at så kunne vi ikke komme med færgen - på trods af, at man tydeligt kunne se, vi havde betalt de Ca 1200 kr. Heldigvis "reddede" en overordnet os og sagde, de ville ordne sagen i skibets reception. Vi havde lavet en fejl, men det berettiger ikke sådan en nedladende og grov behandling. Vi var begge meget rystede over det

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Kykladerne