Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3139 ruter og 739 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kykladerne

Kykladerne er en gruppe af græske øer i Det Ægæiske Hav, sydøst for det græske fastland. Øerne, som er beliggende mellem Athen og Kreta, er let tilgængelige og på grund af dette, og deres græske karakter, er det de mest populære.

Som man nok ville forvente af en græsk region, er færger en af de bedste transportmidler for rejser til og mellem Kykladerne. Havnene på fastlandet, Piræus (Athen), Rafina og Lavrio har forbindelser til de fleste af øerne; Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Ios og Milos.

Selv om de fleste besøgende til Kykladerne rejser som gående passagerer, har de større øer gode veje, og det er en god mulighed at udforske dem i bil, især hvis man gerne vil nå de mere afsidesliggende strande.

Hver ø i Kykladerne har sine egne kendetegn og de fleste er kompakte nok til at udforske indenfor et par dage. Derfor er de ideelle til dem, som planlægger at bruge deres ferie på at rejse mellem øerne.

Mykonos er en af de to mest populære øer, og den bedste, hvis man er efter et livligt natteliv, som er centreret omkring Mykonos Town. Øen har også fine strande, og er et paradis for vandsport, såsom surfing, windsurfing og sejlads. Hvis man er efter mere stille strande, anbefales det at man besøger den nordlige del af øen.

Santorini er den anden mest populære ø, som ligger omkring en lagune skabt af en stadig aktiv vulkan. Øens landsbyer ligger på spektakulære klipper med udsigt over havet. Santorini er hjemsted for ruinerne af byen Akrotiri, en mini Pompeji, men meget ældre.

Ios tiltrækker flere besøgende under 25 år, end nogen anden græsk ø, og de unge er uden tvivl tiltrukket af det hektiske natteliv.

Tæt på ligger Naxos, som er stor, grøn og bjergrig med lange sandstrande, ruinerne af en byzantinsk borg og venetianske palæer.

Paros tilbyder et langt mindre dramatisk landskab og er hjemsted for typiske fiskerlandsbyer, gode strande og livligt natteliv.

Milos, også dannet af gammel vulkansk aktivitet, har spektakulære huler, som er gode for snorkling og dykning. Øen har fine sandstrande, varme kilder, smukke gamle kirker og resterne af en forhistorisk besættelse.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Cyclades Fast Ferries
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Kykladerne anmeldelser

 • "Elsker Blue Star!"

  Venligt personale, moderne faciliteter, godt udvalg af mad og drikke om bord. Vi var imponeret over sømandskabet af kaptajnen og besætningen. Vi forlod Piræus til tiden og ankom i Thira til tiden. Vi ser frem til at bruge Blue Star igen snart.

  Læs mere Læs mindre
 • "Paros færge"

  Rejste til Paros og tilbage til Piræus med Blue Star Ferries. Det var den mest behagelige oplevelse. Personalet i Piræus var mest hjælpsomme, personalet på båden var yderst høflige og hjælpsomme. Færgen var punktlig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Meget god tur til Mykonos og Santorini. Skibet var rent.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Alt godt, men toiletterne kunne være renere. Tak!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Kykladerne