Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2936 ruter og 678 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tunesien

Det eventyrlignende land Tunesien er beliggende et stenkast fra Sicilien og er en pragtfuld feriedestination. Landet har en anderledes kultur med en blanding af både orienten og europæisk. Op gennem årene har erobrerne afløst hinanden og romere, arabere, tyrkere og franskmænd har alle sat deres præg på den tunesiske kultur. Tunesien lokker med spændende historiefortællinger fra den arabiske verden og fra de romerske kejsere.

Her bydes på masser af sol, skønne strande og Middelhavets herlige vand og det tiltrækker mange turister. Her venter mange spændende og anderledes oplevelser rundt om hvert hjørne. Tunesien er et ægte historisk skattekammer overstrøet med ruinbyer fra romerriget, bl.a. det vedbevarende amfiteater i El Djem. I landets hovedstad, Tunis, dunker den moderne arabiske puls. Handlen i den gamle medina er ligeså livlig som trafikken udenfor er tæt. I syden lokker Sahara og de særprægede oasebyer.

Populære Færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Tirrenia (CTN)
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Corsica Linea (CTN)
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Tunesien anmeldelser

 • "God tur, men lugtede af brændstof"

  Vi rejste om natten i en familiekabine fra Palermo til Napoli. Rejsen var god, sengene var behagelige og faciliteterne var alle meget gode. Det eneste problem var en virkelig stærk luft af brændstof igennem hele færgen, som gjorde os utilpasse i enden. Efter at have fundet færgen, bookede vi online som gående passagerer, og det var ikke let at vide, hvor vi skulle tjekke ind. Vi måtte spørge flere mennesker, der pegede os i retning af selve færgen, som var en lang gåtur langs den samme rute som tunge lastbiler. Det viste sig, at der var en bus der kørte folk til færgen, som vi kun fandt ved at bede om hjælp fra en meget venlig mand fra Grandi Navi Veloci.

  Læs mere Læs mindre
 • "Genova til Barcelona"

  Information og kommunikation før og under rejsen var kaotisk. Vi ankom sikkert, noget af besætningen var dejlige, andre var usikre og uforskammet. Men vi ankom flere timer tidligt, selvom vi afgik en time sent. Underholdende tur. Ville bruge igen og anbefale til andre, men med forbehold.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt for lang forsinkelse"

  Selv om tiden, som rent faktisk blev tilbragt på færgen var yderst behagelig, og alt om bord var godt (restauranter, kabiner osv...), blev vi bedt om at møde op 3 timer før afgang, blot for at opdage, at færgen ikke enganf var ankommet endnu, og vi var to timer forsinket med udsejling. Vi fik af vide, at jeg var blevet bedt om at ankomme tidligt af sikkerhedsmæssige årsager, men der var ingen sikkerhedstjek, så det var meget irriterende, at skulle vente i 5 timer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Sikke en tur"

  Jeg havde booket en rejse om natten til min kone og jeg fredag den 26. august fra Napoli til Palermo. GNV har pæne skibe. Færgen skulle sejle kl. 21. Ankomst var senest en time før. Jeg havde planlagt at tage af sted fra Amalfi kl. 18, hvilket ville give os 90 minutter til at komme til havnen, men meget tidligt den morgen, modtog jeg en e-mail fra Direct Ferries, som meddelte, at færgen nu ville sejle en time tidligere, kl. 20, og at check-ind var senest 4 timer før. Mit hotel tjekkede med GNV og jeg tjekkede online med Direct Ferries, og besluttede, at jeg måtte følge hvad der blev sagt og være der 4 timer før. Så vi måtte spilde en eftermiddag, tage af kl. 15 og vi ankom kl. 16.30. Forestil dig min overraskelse, da alle passagerer måtte vente i varmen uden et venteværelse og uden nogen forklaring eller undskyldning for hvorfor vi først kom på færgen kl. 21 og sejlede kl. 21.30! Sikke en ringe måde, at køre en tjeneste på! Der var ingen grund til at møde op tidligt, og det bør GNV og Direct Ferries have fortalt os. Der var ingen forklaring på forsinkelsen. Vi vil ikke bruge denne service igen, og det bør du heller ikke.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tunesien