Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tunesien

Det eventyrlignende land Tunesien er beliggende et stenkast fra Sicilien og er en pragtfuld feriedestination. Landet har en anderledes kultur med en blanding af både orienten og europæisk. Op gennem årene har erobrerne afløst hinanden og romere, arabere, tyrkere og franskmænd har alle sat deres præg på den tunesiske kultur. Tunesien lokker med spændende historiefortællinger fra den arabiske verden og fra de romerske kejsere.

Her bydes på masser af sol, skønne strande og Middelhavets herlige vand og det tiltrækker mange turister. Her venter mange spændende og anderledes oplevelser rundt om hvert hjørne. Tunesien er et ægte historisk skattekammer overstrøet med ruinbyer fra romerriget, bl.a. det vedbevarende amfiteater i El Djem. I landets hovedstad, Tunis, dunker den moderne arabiske puls. Handlen i den gamle medina er ligeså livlig som trafikken udenfor er tæt. I syden lokker Sahara og de særprægede oasebyer.

Populære Færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Corsica Linea
  • Få pris
 • CTN Ferries
  • Få pris

Tunesien anmeldelser

 • "Book ikke med direct ferries.com"

  Book ikke med directferries.com De undersøger ikke afgangs- og ankomsttider, og derfor nåede vi ikke to togforbindelser og en flyforbindelse, og dette kostede os omkring £280! Ankomsttiden på vores billet var 6 timer tidligere, end det planlagte ankomsttidspunkt. Da jeg endelig indså dette, gik jeg til personalet og svaret var, og jeg citerer ”Åh, du har booket med direct ferries.com, den slags sker hele tiden med dette selskab”. Så hold dig væk fra Direct Ferries, og book direkte med dette fantastiske færgeselskab. Skibet var som jeg forventede – fint nok til et par nætter fra Tanger Med til Genova. Personalet var ok (trætte, tror jeg). Maden bedre end på fly.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke en brugervenlig proces"

  Selve færgen er god. Økonomisk, behagelig, ren nok og rimelige faciliteter. Men vi synes, at på- og aflæsning procedurer er en rodebutik, usikre, forvirrende, og dårlige nok til at sikre, at vi aldrig vil gøre det igen. Meget bør gøres for at forbedre brugervenligheden og sikkerheden af pricessen. Et venterum nær punktet for aflæsning, klar adskillelse af passagerer og køretøjer, på og af, skiltet og sikre stier til gående passagerer. Personalet på kontoret var ikke i stand til at fortælle os, om der var et kontor for mistet bagage i havnen, selv om det lå lige ved siden af.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur, men lugtede af brændstof"

  Vi rejste om natten i en familiekabine fra Palermo til Napoli. Rejsen var god, sengene var behagelige og faciliteterne var alle meget gode. Det eneste problem var en virkelig stærk luft af brændstof igennem hele færgen, som gjorde os utilpasse i enden. Efter at have fundet færgen, bookede vi online som gående passagerer, og det var ikke let at vide, hvor vi skulle tjekke ind. Vi måtte spørge flere mennesker, der pegede os i retning af selve færgen, som var en lang gåtur langs den samme rute som tunge lastbiler. Det viste sig, at der var en bus der kørte folk til færgen, som vi kun fandt ved at bede om hjælp fra en meget venlig mand fra Grandi Navi Veloci.

  Læs mere Læs mindre
 • "Genova til Barcelona "

  Vi tog færgen efter vores køretur rundt i Italien, vi bookede online og havde ikke det stykke papir, som skulle bruges for at komme ind i havnen. Man skal gå ud og finde billetkontoret, som er på den øverste etage af et shopping center, som ikke er ret godt skiltet. Når man er der, skal man parkere med biler, som skal med andre færger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det er tid til pålæsning, har man en lille mand med en stor fløjte, som løber rundt og skriger af alle, det er ret morsomt. Kabinen var ok, ren og brusebadet var godt. Selvbetjeningsrestauranten er kun åben i lidt tid, og jeg har aldrig set så lang en kø for mad, så vi gik ind i hovedrestauranten, hvor maden var god, men dyr. Og sidste; på hjemmesiden sagde de, at færgen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. Jeg ved ikke, hvordan de kunne få det så forkert!!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tunesien