COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Glossa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Skiathos til Glossa færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sporaderne til Skópelos Ø side

Skiathos - Glossa færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 15 min
  • Get price

Skiathos Glossa færge anmeldelser

 • "Glossa afgang ændret!"

  Det virkede nemt at booke færgebilletten i forvejen med Direct Ferries, men Hellenic Seaways besluttede at aflyse afgangen kort før vi skulle tage fra Storbritannien. Vi fik af vide, at afgangen kl. 16:50 ikke længere var tilgængelig, og vi måtte tage afgangen kl. 21:45, hvilket betød at vi måtte vente fem timer ekstra på at komme til Skopelos og ændre de ordninger, vi havde med en lejebil og villa. Da vores fly kom ind 20 minutter tidligt, og det varhurtigt at komme ud af lufthavnen og til havnen, så vi var der lige før afgangen kl. 13:50, som vi tog uden at skulle betale ekstra.

  'Apollon Hellas' travelled on Apollon Hellas

  Læs mere Læs mindre
 • "Booking fra Skiathos til Skopolos"

  Bookingen var let og hurtig, men jeg bad om en billet fra Skiathos til Skopolos, og den kom hele tiden tilbage med Skiathos til Glossa. Endelig, uden yderligere oplysninger, købte jeg billetten, blot for at finde, da jeg ankom, at der er to havne – Glossa og Skopolos by, og jeg stod selvfølgelig af ved Glossa, en temmelig lang og kostbar rejse tværs over øen i en taxi. Der bør vel være nogle oplysninger på hjemmesiden for at klarlægge de to forskellige steder? Færge bookingen og selve overfarten var behagelige nok. Bare en frustrerende lektion lært som turist.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Skiathos/scopolos Hellenic"

  Hurtig og effektiv service med gode faciliteter og en behagelig overfart.

  'Express Skiathos' travelled on Express Skiathos

  Læs mere Læs mindre
 • "Imponerende"

  Hvorfor er rejser i udlandet så meget nemmere og billigere end i England? Den 30 minutter sejltur mellem Skiathos og Skopelos var godt organiseret, punktlig og billig. Båden var virkelig ren og godt indrettet. Smart, hjælpsomt personale. Fantastisk overfart for €6????????? Vikrleig imponeret og kan varmt anbefale.

  'Express Pegasus' travelled on Express Pegasus

  Læs mere Læs mindre

Skiathos til Glossa færge

Skiathos Glossa færgeruten forbinder Sporaderne med Skópelos Ø og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 gange Uge, Anes Ferries 3 gange dag & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 41 overfarter Uge på Skiathos Glossa overfarten mellem Sporaderne og Skópelos Ø og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.


Glossa Guide

Glossa er en landsby og et samfund i den nordvestlige del af øen Skopelos i Sporaderne.
Arkitekturen i Glossa består af to etagers hvidkalket huse med træ balkoner og tegltage.
Ruiner af romerske bade kan findes nær havnen, samt resterne af borgen i gamle Selinous fra det 4. århundrede og ruinerne af tempel Athena fra det 5. århundrede.