Chios til Limnos færge

Chios Limnos færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Chios Limnos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Chios - Limnos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 6 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Chios Limnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Chios Limnos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Chios Guide

Chios er den 5. største græske ø i Det Ægæiske Hav og ligger omkring 7 km fra den anatolske kyst og er adskilt fra Tyrkiet af Chios strædet. Chios blev bygget omkring den gamle havn og middelalderborg, der blev bygget under venetiansk og ottomansk herredømme. Nogle rester som er blevet fundet, daterer tilbage til år 2000 f.kr. Populære attraktioner på øen inkluderer Chios byzantinske museum, det arkæologiske museum i Chios, dens middeladerlige landsbyer og klosteret New Moni, fra det 11. århundrede, som er et Unesco verdensarv område.

Øen er hovedsageligt bjergrig, selv om der er et par dale, der findes på den sydlige og østlige del af øen. Chios har et typisk middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre og er kendt for sit maleriske landskab.

Chios, og de øvrige øer i det Ægæiske Hav, er generelt forbundet til havne i Piræus og Rafina, Kykladerne, herunder Syros, Tinos, Mykonos og Andros, og Rhodos.