Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Calais havn

 • Med bil

  Calais havn er forbundet til det europæiske motorvejsnet af to autoruter. A26/E15 tjener det centrale Frankrig og giver adgang til Paris og syd Europa. A16/E40 giver adgang til Benelux og nord Europas motorvejsnet. A16/E402 giver adgang til Boulogne og Rouen.

 • Med tog

  Calais Ville ligger i Calais center og herfra er der regelmæssige togservicer til Paris Gare du Nord, såvel som til andre større byer i området. For mere information, se SNCF eller TGV hjemmeside.

 • Med bus

  En regelmæssig passagerbus kører mellem 10:00 – 20:00 mellem havnen og Calais center (Place d’Armes) og togstationen (skal anmodes). Der er et lille gebyr per retning (ca. £1/€1.50 per person).

 • Adresse

  Car Ferry Terminal, 62100 Calais

 • Calais overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Calais før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Calais overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Calais færgeservicer

Calais Guide

Calais Guide

Calais oprindelse er mørk. Byen blev grundlagt som en fiskerby i tiden omkring det 10. århundrede. I 997 blev den forbedret af Flanders ret og i 1224 befæstet af Boulognes ret. Byen ligger mindre end 40 km fra England og er Frankrigs travleste havn. Under den sidste krig ødelagde britiske tropper byen for at undgå at den blev brugt som base for tysk invasion. Franskmænd hentyder stadig til byen som landets mest elegante by, en indflydelse som startede efter kampen af Crézy i 1346, da Edward III greb den for at bruge den som brohoved i 100 års krigen. Calais er delt i to; Calais-Nord, som er en gamle by som blev genopbygget efter krigen med Place d’Armes og rue Royale som dens fokus. Denne del er separeret fra Calais-Sud af kanaler. Denne del ligger omkring Hotel de Ville og hovedgaden, hvor man kan shoppe.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking