Folegandros til Paros færge

Folegandros Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 40 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 40 m.

Der er 8 overfarter Uge på Folegandros Paros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Folegandros - Paros færgeselskaber

  • SeaJets
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 40 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Folegandros Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Folegandros Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Folegandros Guide

Folegandros er en græsk ø i Det Ægæiske Hav og er en del af Kykladerne. Den lille ø, ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 indbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øens havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyder besøgende en hyggelig gåtur med storslået udsigt over Chora og øens vestkyst. Folegandros har en række dejlige strande, men alle er temmelig svære at komme til. Nogle kræver lidt af en gåtur eller er kun tilgængelige med båd. De to strande, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Der er færgeforbindelser til øen fra Piræus, Rafini, de øvrige Kykladerne, Kreta, Rhodos og Dodekanserne.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.