Aegean Islands

Sammenlign færger fra De Ægæiske Øer til Grækenland

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra De Ægæiske Øer til Ikaria. Der er 4 færgeselskaber med samlet 71 ferry routes som forbinder Fournoi til Agios Kirikos, Pythagorio, Patmos, Lipsi, Kalymnos, Kos, Karlovassi, Evdilos, Mykonos, Athen (Piræus), Syros, Vathi, Chios, Kavala, Limnos (Myrina), Mytilene, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi), Tilos, Thessaloniki & Oinousses, Limnos (Myrina) til Alexandroupoli, Samothraki, Mytilene, Thessaloniki, Agios Efstratios, Kavala, Athen (Lavrio), Mesta (Chios), Chios, Vathi, Agios Kirikos, Karlovassi, Athen (Piræus), Evdilos, Fournoi, Mykonos, Syros & Patmos, Agios Efstratios til Kavala, Limnos (Myrina), Athen (Lavrio) & Mesta (Chios), Mesta (Chios) til Athen (Lavrio), Limnos (Myrina), Kavala, Agios Efstratios, Athen (Piræus), Mytilene & Sigri, Chios til Athen (Piræus), Syros, Karlovassi, Mykonos, Thessaloniki, Mytilene, Limnos (Myrina), Vathi, Agios Kirikos, Kavala, Evdilos, Fournoi, Psara, Patmos & Oinousses & Psara til Chios, Athen (Piræus), Oinousses & Mytilene.

Den hurtigste rute mellem De Ægæiske Øer og Ikaria er Agios Kirikos med en sejltid på ca. 0 time 20 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

De Ægæiske Øer Grækenland kort

Tryk her for kort

Færger fra De Ægæiske Øer til Grækenland

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer ligger i Det Ægæiske Hav, mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og den vestlige side af Tyrkiet.

Området dækket af De Ægæiske Øer inkluderer Kykladerne, Dodekaneserne, de Nord Ægæiske Øer, de Saroniske øer, Sporaderne, Kreta og de Ioniske Øer og Euboea. Øgruppen omfatter nogle af de mest populære feriemål, inklusiv Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos og Rhodos.

De Ægæiske Øer anses ofte som varetegnet på græsk kultur og tradition. Udover den åbenlyse triltrækning af solen og sandet, tiltrækkes besøgende ofte af de traditionelle landsbyer med hvidkalede huse, samt de imponerende monumenter af den store forhistoriske civilisation, der blomstrede her.

Færger er den primære metode for rejser omkring øerne.

Om Grækenland:

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.