Igoumenitsa til Paxi færge

Igoumenitsa Paxi færgeruten forbinder Grækenland med De Ioniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kerkyra Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Igoumenitsa Paxi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Igoumenitsa - Paxi færgeselskaber

  • Kerkyra Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Igoumenitsa Guide

Den græske by Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er hovedstaden i Epirus. Den græske ø Korfu ligger en kort afstand på tværs af bugten Igoumenitsa og er derfor et populært sted for besøgende fra byen. Igoumenitsa er omgivet af bakker fulde af fyrretræer. Byens havn er et vigtigt punkt mellem Grækenland og Italien, og tiltrækker mange turister til dens gader, som tilbyder smukke bygninger, butikker, cafeer og restauranter.

Der er færgeforbindelser fra Igoumenitsa til Bari, Brindisi, Ravenna, Trieste, Venedig, Kerkyra, Lefkimi og Paxi.

Paxi Guide

Den lille klippefyldte ø, Paxi, dukker frem fra det blå hav. Øen er velsignet med et grønt landskab, fyldt med olivenlunde, pinje- og cypresstræer, som er flere hundrede år gamle.

Kystlinjen byder på gode strande med runde småsten og hyggelige fiskerlandsbyer.

På øens vestkyst findes nogle af Grækenlands smukkeste vandgrotter, som kan ses ved at leje en lille motorbåd og sejle omkring øen.

Paxi er en ideel ø til at snorkle og man kan vandre igennem de mange stier som forbinder de små landsbyer.

Paxi appellerer til dem som ønsker at holde en afslappet ferie i tæt kontakt med smuk natur.