Thessaloniki
Limnos
Færger til De Ægæiske Øer
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Thessaloniki til Limnos færge

Thessaloniki Limnos færgeruten forbinder Grækenland med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 15 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 10 minutter.

Der er 2 overfarter Uge på Thessaloniki Limnos ruten mellem Grækenland og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Thessaloniki til Limnos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til De Ægæiske Øer side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Thessaloniki til Limnos?

Færgeoverfarten fra Thessaloniki til Limnos tager ca. 5h 42m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Thessaloniki og Limnos?

Der er 2 populære færgeoperatører for Thessaloniki til Limnos. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Thessaloniki til Limnos?

Book færger fra Thessaloniki til Limnos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Thessaloniki til Limnos?

Afstanden mellem Thessaloniki og Limnos er ca. 134 sømil.

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, og også hovedstaden i den makedonske region i landet. Byen ligger på den nordlige kant af Thermaikos bugten og er afgrænset af Mount Chortiatis mod sydøst og Golften mod øst. Byen blev grundlagt af Kassander af Mecedon i år 315 f.kr, og blev en vigtig by i romertiden, da den blev den næststørste og rigeste by i det byzantinske rige. Byen blev erklæret et Unesco verdensarv område på grund af de mange byzantinske monumenter i byen. Der er også en række romerske, osmanniske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betragtes som den kulturelle hovedstad i Grækenland og har mange teatre og spillesteder.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og derefter videre til Kavala. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer venteværelser, cafeer, informationsskranker og offentlige telefoner.


Limnos Guide

Den græske ø Lemnos ligger i det nordlige Ægæiske Hav, og øens terræn er præget af strande og beskyttede bugter og landskabet af vulkanske sten, der brydes af små bakker og traditionelle landsbyer. Øens beboere får det bedste ud af det frugtbare terræn ved at producere en række forskellige lokale produkter, inklusiv Muscat Lemnos, en sød hvidvin, der har en gylden farve og fyldig smag. Også produceret på øen er Kalathaki (lille kurv), som er en hvid ost, som bliver tørret og modnet i små stråkurve.
Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrake (kun om sommeren), og til fastlandet via havnene Piræus og Lavrio (Athen området), Thessaloniki og Kavala.


Thessaloniki til Limnos Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 15/07/2024 og 21.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
SeaJets 07:00 11:10 4 timer 10 minutter Fri
Hellenic Seaways 16:00 23:15 7 timer 15 minutter Mon

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking