Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thessaloniki - Limnos (Myrina) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Thessaloniki til Limnos (Myrina) færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til De Ægæiske Øer side

Thessaloniki - Limnos (Myrina) færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 7 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 4 hr 10 min
    • Get price

Thessaloniki til Limnos færge

Thessaloniki Limnos færgeruten forbinder Grækenland med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 15 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 10 minutter.

Der er 4 overfarter Uge på Thessaloniki Limnos ruten mellem Grækenland og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, og også hovedstaden i den makedonske region i landet. Byen ligger på den nordlige kant af Thermaikos bugten og er afgrænset af Mount Chortiatis mod sydøst og Golften mod øst. Byen blev grundlagt af Kassander af Mecedon i år 315 f.kr, og blev en vigtig by i romertiden, da den blev den næststørste og rigeste by i det byzantinske rige. Byen blev erklæret et Unesco verdensarv område på grund af de mange byzantinske monumenter i byen. Der er også en række romerske, osmanniske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betragtes som den kulturelle hovedstad i Grækenland og har mange teatre og spillesteder.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og derefter videre til Kavala. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer venteværelser, cafeer, informationsskranker og offentlige telefoner.


Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.