Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Dodekaneserne

De græske Dodekanesiske Øer ligger i det sydøstlige Ægæiske Hav, mellem Kykladerne og Tyrkiets kyst. Øgruppen, som består af tolv store øer og talrige mindre øer, er kendt for smukke sandstrande, krystalklart hav, bedøvende arkitektur og en afslappet atmosfære fyldt med historie.

Hver ø har sin egen individuelle ånd. Turister, der søger ro og afslapning kan finde en ø, som passer, mens dem, der foretrækker en mere levende og kosmopolitisk atmosfære, også kan finde en perfekt ø.

Der er et stort udvalg af færgeruter og færgeselskaber fra fastlandet til øerne, og mellem selve øerne. Dodekaneserne kan nås fra havnen i Piræus, Tyrkiet, Kreta og Kykladerne.

Rhodos er den største og mest befolkede ø i Dodekaneserne. Med en hovedvej, der løber rundt i udkanten af øen, er højdepunktet ved Rhodos Town, hovedstaden. Her er arkitekturen ganske middelalderlig, og den spektakuklære gamle bydel er hjemsted for Palace of Grand Master.

Kos, som kan prale af sine sandstrande og frodig vegetation, har også en arv af mytologi og historie.

Kalymnos har et globalt ry for sine svampe fiskeri dykkere. Denne aktivitet har en lang tradition på øen og en betydelig påvirkning på den lokale økonomi.

Mange andre øer i Dodekaneserne har en unik charme og uanset hvad man forventer af en græsk ø, vil man ikke blive skuffet på Dodekaneserne.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Sky Marine
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • Sea Dreams
  • Få pris
 • Bodrum Express
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Dodekaneserne anmeldelser

 • "Super tur"

  Fine faciliteter og fin tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super fed færge"

  Dejlig sejletur på denne mega store færge. Flere restauranter, shops og butikker. Mener der var 9 etager.

  Læs mere Læs mindre
 • "Enkel uhøflig ansat var ved at ødelægge turen"

  Fin sejltur med fint skib. Meget pæn og ren kahyt med vindue selv på anden klasse. Ok restaurant. Høflig og venlig betjening fra alle bortset fra nedenstående: Vi var nær ikke kommet med skibet, fordi vi havde overset, at man i afgangshavnen skal have billetter i stedet for bookingsbekræftelsen/kvitteringen. I Symi havn blev først min mand og så jeg overfuset af den ansatte med turkis poloskjorte. Han råbte os ind i hovedet, hvad vi dog havde lavet på Symi i al den tid, vi havde været der, og vrængende ad os, om vi virkelig ikke vidste, hvad man skulle gøre. Herefter truende han os med, at så kunne vi ikke komme med færgen - på trods af, at man tydeligt kunne se, vi havde betalt de Ca 1200 kr. Heldigvis "reddede" en overordnet os og sagde, de ville ordne sagen i skibets reception. Vi havde lavet en fejl, men det berettiger ikke sådan en nedladende og grov behandling. Vi var begge meget rystede over det

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Dodekaneserne