Sami til Ithaka færge

Sami Ithaka færgeruten forbinder Kefalonia med De Ioniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Levante Ferries. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sami Ithaka færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sami - Ithaka færgeselskaber

  • Levante Ferries
    • 14 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sami Ithaka Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sami Ithaka ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sami Guide

Den græske by Sami ligger på den nordøstlige kyst af øen Kefallonia. Det er en travl arbejdende havn, der er placeret ca. 20 km fra Argostoli, øens hovedstad. Den maleriske by ligger på en bred bugt med en lang træ foret havnefront og har en dejlig udsigt over til naboøen Ithaca. Der er en række barer, restauranter og tavernaer langs havnefroten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menuen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øen har to færgehavne, samt en anløbsbro for krydstogtskibe.