Kalymnos til Symi færge

Kalymnos Symi færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 25 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 5 m.

Der er 7 overfarter Uge på Kalymnos Symi ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kalymnos - Symi færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 25 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kalymnos Symi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kalymnos Symi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos er del af Dodekaneserne og ligger i det sydøstlige ægæiske hav, vest for Bodrum halvø mellem de græske øer Kos og Leros. Kos er omkring 12 km syd af Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Efter øerne Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerige ø i Dodekaneserne og er kendt for sin velhavende befolkning.

Øens terræn er præget af mange bjerge og en kystlinje med beskyttede bugter.

Øens hovedstad hedder Pothia og er også hjemsted for øens havn. Det er en farverig by, der er spredt ud over foden og skråninger af to bakker og dalen mellem dem. Der er regelmæssige færgeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de øvrige øer i Dodekaneserne og Kykladerne.