COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lavrio - Mesta er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Lavrio til Mesta færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til De Ægæiske Øer side

Lavrio - Mesta færgeselskaber

Lavrio til Mesta færge

Hos Direct Ferries er vi fokuseret på at hjælpe dig med at finde den bedste pris på Lavrio Mesta overfarter mellem Athen og De Ægæiske Øer hurtigt og nemt.

Brug vores Lavrio Mesta færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til De Ægæiske Øer, inklusiv hvem der sejler på Lavrio Mesta ruten.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Lavrio Mesta færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Lavrio Mesta Billetsøgning og søge.

Lavrio Guide

Den græske by Lavrio, eller Laurium, som den nogen gange kaldes, ligger i Attika-regionen i den sydøstlige del af landet. Byen ligger omkring 60 km sydøst for Athen. Med en lang historie indenfor minedrift efter sølv, var byen på et tidspunkt en vigtig indtægtskilde for staten. Byens havn er en forstad til Athen, men er af mindre betydning end havnen i Piræus.

Havnen i Lavrio er hjemsted for mange passagerfærger, lystbåde, kommercielle både og fiskefartøjer. På grund af sin plavering, har færger til øerne i Kykladerne og de Ægæiske Øer ikke en lang sejltid. Fra Lavrio er der færgeforbindelser til Kea /Tzia, Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgo, Tinos og Andros.


Mesta Guide

Mesta er en landsby på den græske ø Chios.
Den er bygget som et fort for at afværge pirater og landsbyen er bemærkelsesværdigt bevaret. De smalle labyrint-lignende gader er omgivet af tykke mure, og tårne på omkringliggende bakker kunne bruges til at signalere fjener.
Den nuværende Archangels kirke tårner over landsbyen og har en bemærkelsesværdig historie og smuk ikonografik.