COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Agios Efstratios er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Limnos - Agios Efstratios færgeselskaber

    • 5 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price

Limnos til Agios Efstratios færge

Limnos Agios Efstratios færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Limnos Agios Efstratios ruten mellem De Ægæiske Øer og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.


Agios Efstratios Guide

Den lille græske ø Agios Efstratios ligger i Det Ægæiske Hav, omkring 80 km nordvest for øen Lesbos og 30 km syd for øen Lemnos. Øens eneste landsby er beliggende i en dal dannet af to udtørrede floder, og dette er stedet hvor øens beboerere havde deres køkkenhaver før et jordskælv i 1968. Før jordskælvet var øens landsby placeret på toppen af en bakke, over havnen, og bestod af traditionelle stenhuse. Men efter jordskælvet blev beboerne tvunget til at flytte af den daværende militære regering. Nogle af de gamle huse har overlevet og er blevet restaureret af nogle af øens nuværende beboere. En af de overlevende bygninger, Marasleios School 1909, er nu hjemstedet for Museum of Democracy. Borset fra den forladte landby, inkluderer andre populære attraktioner på øen ruinerne af den antikke by Agios Minas og kirkerne i Christos, Agios Nikolaos og Agios Vasileios, bygget i 1727.

Fra øens havn er der færgeservicer til blandt andet Skopelos, Alonnisos og Skyros.