Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Caen havn

 • Med bil

  Caen havn ligger i Ouistreham. Motorvejen ligger tæt på havnen og giver nem adgang til Paris, Loire, syden og Brittany. N175 forbinder til Mont St Michel og Brittany. N13 forbinder til Bayeux og Cherbourg og N158 forbinder til Le Mans og Loire Valley.

 • Med tog

  Der er togservicer fra Paris Gare St-Lazare til Caen togstation, som ligger ca. 18 km fra havnen. SNCF leverer servicen fra Paris, som tager ca. 2 timer. For mere information, se SNCF hjemmeside.

 • Med bus

  Der er en shuttle bus mellem Ouistreham og Caen, men denne kører ikke om aftnen.

 • Parkering

  Der er en åben parkeringplads i havnen med maksimalt ophold på 72 timer. Denne er gratis, men på eget ansvar.

 • Adresse

  Car ferry de Ouistreham, Avenue du Grand Large, 14150 Ouistreham

 • Caen overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Caen før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Caen overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Caen færgeservicer

Caen Guide

Caen Guide

Den franske by Caen er den administrative hovedstad i departementet Calvados. Desuden er byen også hovedstaden i det nedre Normandiet. Byen har en befolkning på ca. 115.000, og er berømt efter at William Erobreren valgte at slå sig ned her og samtidig opførte mange betydningsfulde bygningsværker i området. En stor del af Caen og mange af de mest betydningsfulde bygninger blev destrueret under Anden Verdenskrig og D-dag invasionen. Efterfølgende er det meste dog blevet genopbygget. På trods af ødelæggelserne kan man stadig nyde synet af mange gamle, oprindeligt bygningsværker i byen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking