Glossa til Alonissos færge

Glossa Alonissos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Sporaderne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Anes Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 20 m.

Der er 12 overfarter Uge på Glossa Alonissos ruten mellem Skópelos Ø og Sporaderne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Glossa - Alonissos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 10 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Glossa Alonissos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Glossa Alonissos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos ligger i Ægæerhavet og er del af Sporaderne, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger kun 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest afsideliggende af øgruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjældne fugle, delfiner og middelhavsmunkesælen. Alonnisos er omgivet af små øer, der er spredt rundt omkring i skærgården. Det er den perfekte ø for besøgende, der er efter ro og afslappende spadsereture gennem fyrreskove, olivenlunde og frugtplantager.

Besøgende, der ankommer med færge vil blive mødt af den maleriske havn og øens hovedstad Patitiri. Byen har en smuk sten belagt havnefront og dens navn stammer fra de vin presserer, der anvendes af de lokale. Øens hovedstad er Hora, og her kan besøgende nyde en dejlig udsigt over havet, stenhuse med smukke små gårdhaver, smalle gyder og en række kirker, der fanger ånden af en typisk græsk ø by.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.