COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mykonos - Karlovassi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mykonos til Karlovassi færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Samos side

Om bord på færgerne

Mykonos - Karlovassi færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 4 hr 5 min
    • Get price

Mykonos til Karlovassi færge

Mykonos Karlovassi færgeruten forbinder Kykladerne med Samos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 5 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Mykonos Karlovassi ruten mellem Kykladerne og Samos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.


Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en af de mest populære byer på den græske ø Samos, som ligger i det nordlige Ægæiske Hav. Øen har en rig historie og er et vigtigt handelspunkt for den ægæiske region.
Byen ligger på den nordlige del af øen og frem til det 20. århundrede, var den nok bedst kendt for sin tobak fremstilling og garveri. En populær attraktion i byen er Tannery Museum, som fortæller om øens lange historie i garveri, der går tilbage til oldtiden. Der er også nogle fine eksempler på neoklassiske palæer i byen, som ligger ved siden af resterne af store sten fabrikker.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Piræus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.