Panormitis
Symi
Færger til Dodekaneserne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Panormitis til Symi færge

Panormitis Symi færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Panormitis Symi ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Panormitis til Symi?

Færgeoverfarten fra Panormitis til Symi tager ca. 40m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Panormitis og Symi?

Der er 2 populære færgeoperatører for Panormitis til Symi. Disse er
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Panormitis til Symi?

Book færger fra Panormitis til Symi via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Symi?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Panormitis til Symi med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Panormitis til Symi?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Panormitis til Symi med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Panormitis til Symi?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Panormitis Guide

Den græske ø Symi, eller Simi, er beliggende i den sydlige del af Dodekaneserne, nord for øen Rhodos og en kort afstand fra den sydvestlige kyst af Tyrkiet. Det er en forholdsvis lille ø, som er 13 km lang og 8 km bred. Øen kan karakteriseres som at være sammensat af en række forskellige områder. Hovedhavnen er Yialos, og hovedbyen er Chorio. I dalen nedenfor Chorio ligger Pedi Bay området af øen, som er syd af Yialos. Endelig er der Nimborios, som er en bugt nord for Yialos. Derudover er der et kloster ved Panormitis og en lille landsby ved Marathounda.

Synet, der velkommer besøgende til øen, når de kommer med færge, er som et smukt billede af en traditionel græsk by. Øens strande er små og rene, nogle er organiseret, nogle er afsondret. Men alle byder på en afslappende græsk atmosfære.

Fra øens havn er der færgeborbindelser til Rhodos og mange andre græske øer.


Symi Guide

Symi er en græsk ø i Dodekaneserne, som ligger nord for Rhodos og tæt på Tyrkiets sydvestlige kyst. Øen er omkring 13 km lang, nord til syd, og omkring 8 km øst til vest og har et samlet areal på omkring 70 km2. De fire hovedområder på øen er Yialos, som er øens hovedhavn, Chorio, som er den øverste by, Pedi Bay, som ligger i Dalen og Nimborios, som er bugten, der ligger nord for Yialos. På øen ligger også den lille landsby Marathounda og klosteret i Panormitis.

Der er en række populære steder på øen, som omfatter gamle kirker og klostre, der omfatter Constantinos og Elenis Kirke på de sydlige skråninger af Vilgaen, der har smukke haver og terrasser.

Derudover er kosteret for Ærkeenglen Michael i Roukouniotis også et besøg værd. Den blev bygget i det 14. århundrede af ridderne af st Jonathan ovenpå et endnu ældre kloster fra det 5. århundrede, der selv blev bygget på et prækristen tempel.


Panormitis til Symi Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/04/2024 og 28.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Dodekanisos Seaways 12:00 12:50 50 minutter Lør

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking