Kusadasi til Vathi færge

Kusadasi Vathi færgeruten forbinder Tyrkiet med Samos. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Meander Travel. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kusadasi Vathi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kusadasi - Vathi færgeselskaber

  • Meander Travel
    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Vathi Guide

Samos, eller Vathi, er hovedstaden på den græske ø Samos, som ligger i det smukke ægæiske hav. Byen ligger på den østlige side af øen og er bygget op omkring en bugt, som er formet som en hestesko. Ano Vathi, den gamle bydel, er bygget som et amfiteater rundt om øens naturlige havn, og er øens hovedhavn. Hvis man tager en gåtur igennem byen, vil man blive charmeret af de smalle gader, foret med nyklassicstiske bygninger, der indeholder et arkæologisk museum og butikker, der sælger kunsthåndværer og smykker. På det arkæologiske museum vil besøgense se en samling af de største overlevende eksempler på Kouros skulpturer.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til det græske fastland og til mange af de andre græske øer. Destinationer inkluderer Piræus, Ikaria, Chios, Mytiline, Kykladerne, øerne i det nordlige ægæiske hav og de Dodekanesiske Øer.