COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poros - Porto Heli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Grækenland side

Poros - Porto Heli færgeselskaber

    • 8 Sailings Daily 2 hr 5 min
    • Get price

Poros til Porto Heli færge

Poros Porto Heli færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 5 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 2 timer 5 minutter.

Der er 56 overfarter Uge på Poros Porto Heli ruten mellem De Saroniske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Poros Guide

Den lille græske ø Poros er beliggende i den sydlige del af Den Saroniske Bugt og består af to øer. Spharia er den sydlige ø og Kalaureia er den nordlige ø, og den største. Der er en bro over det smalle stræde, der adskiller de to øer. Øen ligger omkring 60 km syd for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det græske fastland. Der er et par populære attraktioner på øen, inklusiv flere kapeller og kirker, som er placeret rundt på øen.

Øen er forbundet til Piræus og Galatas.


Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige side af Peloponnes i Grækenland, og er en lille kystby med en stor havn. Besøgende til byen vil ofte se små fiskerbåde og lystbåde i havnen, især om sommeren, hvilket giver byen en charmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Der er et par organiserede strande i byen, men de fleste har en tendens til at være små afsides bugter, som er mere afslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er en populær destination blandt familier.