Skópelos Ø

Sådan bookes færger fra Skópelos Ø til Sporaderne

Der er flere færgeoverfarter fra Skópelos Ø til Sporaderne. Færger forbinder pt. 2 havne i Skópelos Ø med 2 havne i Sporaderne.

Der er 17 afgange dagligt på 6 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv SeaJets, Blue Star Ferries, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins. Den kortest overfart tager omkring 15 minutter (Chora (Skopelos) til Alonissos).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Skópelos Ø og Sporaderne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Skópelos Ø Sporaderne kort

Tryk her for kort

Om Skópelos Ø:

Skopelos er en del af øgruppen Sporaderne ud for Grækenlands østkyst.

Skopelos, som betragtes som en af de mest attraktive øer i landet, tilbyder en fredelig atmosfære og et landskab bestående af frodige fyrreskove, maleriske landsbyer og en forreven kystlinje. Faktisk blev øens fantastiske omgivelse og klippetop kirken Agios Ioannis Kastri brugt i filmen ’Mamma Mia’ i 2008.

Der er mange vandreruter gennem øens grønne interiør, hvor man også kan se utallige oliventræerr og blomme lunde.

Skopelos har et par havne langs kysten, som ligger i Glossa i nordvest og Skopelos Town i sydøst, og herfra er der regelmæssige færger til de omkringliggende græske øer og fastlandet.

Om Sporaderne:

Sporaderne er en gruppe på 24 øer, som er beliggende på den østlige bred af det græske fastland på den nordlige side af Det Ægæiske Hav.

Sporaderne kan prale af at have rig vegetation og grønt/blåt hav, der siges at være det reneste i Det Ægæiske Hav.

Uanset om det er de smukke landsbyer med frodige grønne områder og traditionel arkitektur, eller den afslappende atmosfære på stranden, er Sporaderne en perfekt destination for dem, der længes efter et paradis.