COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sifnos - Folegandros er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Sifnos - Folegandros færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 7 hr 20 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 3 hr 10 min
  • Get price

Sifnos Folegandros færge anmeldelser

 • "Seajet 2 er en god færge, men...."

  Altid forsinket! Ved et tilfælde kom færgen en time + for sent! Ved alle tre lejligheder, var færgen forsinket. Fra Naxos til Sifnos, fra Sifnos til Folegandros og fra Folegandros til Amorgos. Jeg tror endda, de lokale grækere er klar over det. Det er en skam for selskabet! Håber, at de kan rette op på dette, især siden vi ikke engang rejste i højsæsonen.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt godt"

  Ingen problemer denne gang. Punktlig.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Sifnos til Folegandros færge

Sifnos Folegandros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 20 minutter mens Zante Ferries servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 10 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Sifnos Folegandros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos er en af Kykladerne, og ligger mellem øen Serifos og øen Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen Piræus på det græske fastland. Øens hovedstad er Apollonia, også kaldet Hora, og blev bygget over 3 bakker på midten af øen i form af et amfiteater. Byen har hvidkalkede huse i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øens Folkeminde Museum ligger i Apollonia på Hiroon Torv, der betyder Heltenes Torv.

En af de mest populære attraktioner på øen er den middelalderlige borg placeret omkring 3,5 km fra Apollonia. Den blev bygget på toppen af øens gamle hovedstad og har stadig de oprindelige karakteristisker af en venetiansk fæstning. Den blev bygget omkring 1635.

Øens havn ligger i byen Kamares og om sommeren er der færgeforbindelser til Piræus og andre Kykladiske øer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.


Folegandros Guide

Den græske ø Folegandros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav. Øen, der har sit navn for sønnen af Kong Minos, er populær blandt besøgende på grund af de uspolerede strande, det krystalklare vand og den traditionelle arkitektur.
Populære attraktioner på øen inkluderer den hvidkalkede kirke, som har udsigt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved at tage en sten sti. Det siges, at kirken blev bygget på stedet af et gammelt tempel og indeholder antikke indskriptioner og statuer.
Øens havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte udgangspunkt for ture til strandene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Der er færgeforbindelser fra havnen til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta og Rhodos.