Sifnos til Folegandros færge

Sifnos Folegandros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 40 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t.

Der er 9 overfarter Uge på Sifnos Folegandros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sifnos - Folegandros færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 40 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 5 Afgange Ugentlig 7 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Sifnos Folegandros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sifnos Folegandros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos er en af Kykladerne, og ligger mellem øen Serifos og øen Milos. Den ligger vest for Delos og Paros og omkring 130 km fra havnen Piræus på det græske fastland. Øens hovedstad er Apollonia, også kaldet Hora, og blev bygget over 3 bakker på midten af øen i form af et amfiteater. Byen har hvidkalkede huse i en typisk kykladisk arkitektonisk stil. Øens Folkeminde Museum ligger i Apollonia på Hiroon Torv, der betyder Heltenes Torv.

En af de mest populære attraktioner på øen er den middelalderlige borg placeret omkring 3,5 km fra Apollonia. Den blev bygget på toppen af øens gamle hovedstad og har stadig de oprindelige karakteristisker af en venetiansk fæstning. Den blev bygget omkring 1635.

Øens havn ligger i byen Kamares og om sommeren er der færgeforbindelser til Piræus og andre Kykladiske øer, som Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini og Kreta.

Folegandros Guide

Den græske ø Folegandros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav. Øen, der har sit navn for sønnen af Kong Minos, er populær blandt besøgende på grund af de uspolerede strande, det krystalklare vand og den traditionelle arkitektur.
Populære attraktioner på øen inkluderer den hvidkalkede kirke, som har udsigt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved at tage en sten sti. Det siges, at kirken blev bygget på stedet af et gammelt tempel og indeholder antikke indskriptioner og statuer.
Øens havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte udgangspunkt for ture til strandene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Der er færgeforbindelser fra havnen til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta og Rhodos.