Mesta
Limnos
Færger til De Ægæiske Øer
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Mesta til Limnos færge

Mesta Limnos færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Mesta Limnos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Mesta til Limnos?

Færgeoverfarten fra Mesta til Limnos tager ca. 7h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Mesta og Limnos?

Der er 1 færgeoperatør for Mesta til Limnos, og dette er
  • SeaJets

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Mesta til Limnos?

Book færger fra Mesta til Limnos via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Mesta Guide

Den middelalderlige by Mesta ligger på den græske ø Chios i Det Ægæiske Hav og er den femte største græske ø. Chios ligger bare 7 km fra den anatolske kyst og er adskilt fra Tyrkiet af Chios strædet.
De brostensbelagte ring veje omkring Mesta er vidunderlige, og ligeså er kirken Taxiarxis, landsbyens torv kaldet ”Livadi” af de lokale, og landsbyens imponerende tårn.
Mestas nuværende beboere har formået at bevare en følelse af landsbyens traditioner, der eksisterede i det 14. århundrede, og at finde en blanding mellem historie og moderne liv.

Mesta er hjemsted for øens anden havn, og har færgeforbindelser til Psara og Lavrion i Afrika.


Limnos Guide

Den græske ø Lemnos ligger i det nordlige Ægæiske Hav, og øens terræn er præget af strande og beskyttede bugter og landskabet af vulkanske sten, der brydes af små bakker og traditionelle landsbyer. Øens beboere får det bedste ud af det frugtbare terræn ved at producere en række forskellige lokale produkter, inklusiv Muscat Lemnos, en sød hvidvin, der har en gylden farve og fyldig smag. Også produceret på øen er Kalathaki (lille kurv), som er en hvid ost, som bliver tørret og modnet i små stråkurve.
Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrake (kun om sommeren), og til fastlandet via havnene Piræus og Lavrio (Athen området), Thessaloniki og Kavala.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking