Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Barcelona havn

 • Med bil

  Barcelona havn ligger i byens center nær las Ramblas og Paralelo.

 • Med tog

  Det tætteste metrostop på havnen er Drassanes (grøn linie L3), som er ca. 20 minutters gåtur fra havnen nær Christopher Columbus monument langs Ramblas. Afhængig af hvilken terminal du ankommer til kan det være nødvendigt at tage en bus til monumentet.

 • Med bus

  ZAL bus (lyseblå busser) kører hvert 20 minut fra havnen til Christopher Columbus monumentet, hvorfra der er nem adgang til metro.

 • Adresser

  Grimaldi Lines Estación Maritima, 08039 Balearia Estación Marítima Drassanes, s/n, 08039 Trasmediterranea Estación Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039

 • Barcelona overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Barcelona før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Barcelona overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Barcelona færgeservicer

Barcelona Guide

Barcelona Guide

Barcelona er Spaniens andenstørste by og er berømt for sine traditioner, kultur og historie. Med sin fremragende beliggenhed ved Middelhavet og de mange fine strande, byder byen på gode muligheder som de færreste europæiske byer kan hamle på med. I Spaniens største havneby kan man forene pulserende natteliv med afslappende middelhavsstemning. Oplev den enestående arkitektur, historiske vingesus, smarte modebutikker og det suveræne spanske køkken, og mød de charmerende cataloniere, der gør dette hjørne af landet til noget specielt. Når man har shoppet, kigget på de mange seværdigheder, taget en dukkert i Middelhavet, kan det være en god ide med en lille siesta. Ellers bliver det svært at klare det hektiske natteliv, som syder og bobler til ud på de små morgentimer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking