COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Heli - Spetses er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Porto Heli til Spetses færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til De Saroniske Øer side

Porto Heli - Spetses færgeselskaber

    • 12 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Porto Heli til Spetses færge

Porto Heli Spetses færgeruten forbinder Grækenland med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 10 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid fra 10 minutter.

Der er 12 overfarter dag på Porto Heli Spetses ruten mellem Grækenland og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kaldet Portocheli, er beliggende i den sydøstlige del af Argolis i Grækenland. Byen ligger på bugten Argolic Gulf, 6 km syd for Kranidi og 40 km sydøst for Nafplio. Besøgende vil se mange fiskerbåde og lystbåde der bruger havnen, især om sommeren. Byens strande er hovedsageligt små afsidige strande, selv om der er to organiserede strande. Byen er en populær destination for familier og er ofte besøgt af athenerne, hvoraf mange har sommerhuse her.

Der er færgeforbindelser fra Portocheli til øerne Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.


Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe og er kendt for sin lange tilknytning til flåden. Øen har formået at bevare en grad af græsk charme og her er velbevarede palæer, der bærer vidnesbyrd om øens fortid.

Øens havn ligger i Dapia, som er øens kommercielle turistcenter. September er nok det bedste tidspunkt at besøge øen på.