Porto Heli til Spetses færge

Porto Heli Spetses færgeruten forbinder Grækenland med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 17 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Porto Heli Spetses færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Porto Heli - Spetses færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 17 Afgange Ugentlig 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Heli Spetses Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Heli Spetses ruten er for en bil og 1 passager.

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kaldet Portocheli, er beliggende i den sydøstlige del af Argolis i Grækenland. Byen ligger på bugten Argolic Gulf, 6 km syd for Kranidi og 40 km sydøst for Nafplio. Besøgende vil se mange fiskerbåde og lystbåde der bruger havnen, især om sommeren. Byens strande er hovedsageligt små afsidige strande, selv om der er to organiserede strande. Byen er en populær destination for familier og er ofte besøgt af athenerne, hvoraf mange har sommerhuse her.

Der er færgeforbindelser fra Portocheli til øerne Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.

Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe og er kendt for sin lange tilknytning til flåden. Øen har formået at bevare en grad af græsk charme og her er velbevarede palæer, der bærer vidnesbyrd om øens fortid.

Øens havn ligger i Dapia, som er øens kommercielle turistcenter. September er nok det bedste tidspunkt at besøge øen på.