Piræus til Paros færge

Piræus Paros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 4 gange dag, SeaJets 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 42 overfarter Uge på Piræus Paros overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus - Paros færgeselskaber

 • Blue Star Ferries
  • 4 Afgange Dagligt 3 t 5 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 50 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Paros færge anmeldelser

 • "Paros færge"

  Rejste til Paros og tilbage til Piræus med Blue Star Ferries. Det var den mest behagelige oplevelse. Personalet i Piræus var mest hjælpsomme, personalet på båden var yderst høflige og hjælpsomme. Færgen var punktlig.

  'Roger' rejste på Piræus Paros ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Alt godt, men toiletterne kunne være renere. Tak!

  'Ion' rejste på Piræus Paros ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Piræus til Paros - Blue Star Ferries"

  I modsætning til nogle anmeldelser, syntes jeg at Direct Ferries billetsystem var effektivt og problemfrit. Kuponen udveksles for billetter i havnen på fem minutter. Færgen var til tiden begge veje og meget behagelige med gode faciliteter. Alt i alt, en god oplevelse.

  'Robert' rejste på Piræus Paros ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Blue Star Ferries til og fra Paros, Grækenland"

  Færgerne er store, modern og meget hurtigere end de plejede at være. De sejlede og ankom til tiden og er rimeligt prissat. Negative side? Der er ikke nok opbevaring til bagage. Pladsen udenfor på færgerne er ubrugelig for ikke-rygere. Ville det ikke være muligt at have et ikke-ryger område, som man kan bruge? Vi fandt restaurant faciliteterne utilstrækkelige, både i udvalget af mad og bordpladser.

  'Alan' rejste på Piræus Paros ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.