Thira til Karpathos færge

Thira Karpathos færgeruten forbinder Kykladerne med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Thira Karpathos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Thira - Karpathos færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Thira Karpathos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Thira Karpathos ruten er for en bil og 1 passager.

Karpathos Guide

Den græske ø Karpathos ligger i Det Ægæiske Hav og er den næststørste af Dodekaneserne. Øen ligger mellem de nærliggende øer Kreta og Rhodos og er anerkendt for at være en af de mest spektakulære græske øer. I modsætning til mange af sine naboer, og sansynligvis som følge af dens relativt afsides beliggenhed, begyndte Karpathos kun at udvikle sig i de sidste årtier. Men den udvilking, der har fundet sted, er stort set begrænset til de sydlige dele af øen. De nordlige og centrale dele af øen har bevaret deres ægthed og er stort set uspoleret, med smukke små landsbyer, der synes langt væk fra turisme. Øens mest berømte funktioner er nok dens strande med gyldent sand og krystalklart hav. Øen er populær blandt familier og vandrere, der kan lide at udforske de mange vandrestier på tværs af øen.
Der er færger fra Karpathos til Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.