COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Milos - Kimolos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Milos - Kimolos færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 25 min
  • Get price

Milos til Kimolos færge

Milos Kimolos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Aegean Speed Lines sejler op til 3 gange Uge, Zante Ferries 2 gange Uge, Hellenic Seaways 4 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 11 overfarter Uge på Milos Kimolos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Milos Guide

Milos er beliggende i det ægæiske hav, nord for Kretahavet, og er del af Kykladerne. Milos er nok mest berømt for sin statue af Aphrodite (”Venus fra Milo”, som er nu udstillet på Louvre-museet i Paris). Øen er også kendt for statuerne af den græske gud Asklepios, som nu er udstillet på det British Museum i London, og Posedidon og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havn i Adamas, kan man finde små butikker, der sælger souvenirs, håndlavede gaver og smykker, samt lokalt producerede varer og fødevarer.

Øen er forbundet med havnen i Piræus, andre havne i Kykladerne, havne i Dodekaneserne og Kreta med både konventionel færge og hurtigfærge. I sommermånederne er der daglige færgeforbindelser til og fra øen. Øens anden havn, som ligger i Apollonia, har færgeforbindelser til øerne Kimolos og Glaranissia.


Kimolos Guide

Kimolos er en græsk ø, der ligger i det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Ifølge legenden, har øen fået sit navn fra dens første beboer. Under oldtiden blev øen kaldt Echinousa, sandsynligvis efter slangen Echidna som var, og stadig er, almindelig på øen. Siden oldtiden har øen været en slagmark mellem det gamle Athen, herskeren af øen, og Sparta, herskeren af nærliggende Milos.
Kimolos hører faktisk til de vestlige Kyklader og er forbundet til nærliggende øer og havnen i Piræus, Athen.