Astypalea til Aegiali færge

Astypalea Aegiali færgeruten forbinder Dodekaneserne med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Astypalea Aegiali færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Astypalea - Aegiali færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Astypalea Aegiali Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Astypalea Aegiali ruten er for en bil og 2 passagerer.

Astypalea Guide

Astypalea er del af Dodekaneserne beliggende i den sydøstlige del af det Ægæiske Hav, og er ca. 18 km lang og 13 km bred, på det bredeste punkt. Øens kyst er temmelig stenet med en række stenstrande. Den er skilt i to dele af en lille stribe land. Øens hovedstad og hovedhavn er byen Astypalea, eller Chora som de lokale kalder den. En ny havn er bygget i Agios Andreas, hvor der er færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Dodekaneserne.

Øen er forbundet til Piræus havn, og til de andre havne i Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.