Poros til Spetses færge

Poros Spetses færgeruten forbinder De Saroniske Øer med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Poros Spetses færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Poros - Spetses færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Poros Spetses Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Poros Guide

Den lille græske ø Poros er beliggende i den sydlige del af Den Saroniske Bugt og består af to øer. Spharia er den sydlige ø og Kalaureia er den nordlige ø, og den største. Der er en bro over det smalle stræde, der adskiller de to øer. Øen ligger omkring 60 km syd for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det græske fastland. Der er et par populære attraktioner på øen, inklusiv flere kapeller og kirker, som er placeret rundt på øen.

Øen er forbundet til Piræus og Galatas.

Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe og er kendt for sin lange tilknytning til flåden. Øen har formået at bevare en grad af græsk charme og her er velbevarede palæer, der bærer vidnesbyrd om øens fortid.

Øens havn ligger i Dapia, som er øens kommercielle turistcenter. September er nok det bedste tidspunkt at besøge øen på.