COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Mykonos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Naxos - Mykonos færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 1 hour 40 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 40 min
  • Get price

Naxos Mykonos færge anmeldelser

 • "Naxos - Mykonos færge"

  Jeg giver 4/5 for alt (undtagen et punkt). Alt var god – ikke ekstraordinært, men godt, så jeg ville være tilfreds med at anbefale. Færgen ankom lidt sent. Det påvirkede heldigvis ikke vores rejseplaner. Dejlig og stor hurtigfærge.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Vi bookede online, og fandt den ene rejse repræsentant i Chora, Naxos der dispenserer Sea Jet billetter uden problemer. Turen var forholdsvis begivenhedsløs, hvilket er en god ting. Vi sejlede ½ time for sent, men ind- og udskibning var velordnet og hurtigt. Jeg ville bruge Sea Jet igen.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Læs mere Læs mindre

Naxos til Mykonos færge

Naxos Mykonos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 4 gange dag, Blue Star Ferries 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 7 gange Uge, Golden Star Ferries 6 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 49 overfarter Uge på Naxos Mykonos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Den lille ø Palatia, der strækker sig ud fra Naxos fastland, er byens emblem. På øen finder du Portara, som er et monument der er formet som en dør, der står alene, uden vægge omkring den. Et besøg til Portara er anbefalet, især efter at have taget en svømmetur i de skønne vande, samtidig med at solen er begyndt at synke.

Naxøs er kendt for sin mad og avling af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produkter og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus i Athen, og de andre øer i Kykladerne.


Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.