Saronic Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Saronic Ferries

Saronic Ferries forbinder de Saroniske Øer, som ligger ved Peloponnes-regionen i det sydlige Grækenland, og havnebyen Piræus, tæt på Athen, med ruter til øerne Ægina, Agistri, Methana og Poros.

Saronic Ferries flåde består af fire store skibe kaldt Phivos, Achaeos, Apollon Hellas og Poseidon Hellas. For at kunne klare øernes popularitet for korte udflugter og dagsture, har hver færge plads til over 1,000 passagerer og 100 biler, hvilket betyder at Saronic Ferries har alt hvad man behøver for en behagelig tur over den Saroniske Golf.

Phivos gennemgik en total renovering i 2005 og kan nu prale af fem separate salon områder, tre barer og masser af åbent dækplads, så man kan nyde den storslåede udsigt over Middelhavet.

Achaeos er flådens mest moderne skib, bygget i 2007, og tilbyder et stort udvalg af højteknologiske faciliteter om bord og et luksuriøst indrettede interiør. Apollon og Poseidon Hellas, som er de mest konventionelt designet færger, har den største kapacitet og rummelige udendørs siddeområder.

Se Saronic Ferries sejlplaner, priser og book Saronic Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Saronic Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Saronic Ferries kundeanmeldelser

  • "Meget tilfreds"

    Meget tilfreds. Afgang til tiden. Fint udbud af snacks. Trygt og god service

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking