Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2825 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Canada

Canada er berømt for sine ærefrygtindgydende kulisser og dyrelive, og er et sandt mesterværk af naturen. Det nordamerikanske land er tyndt befolket, men de karismatiske byer Vancouver, Montreal og Toronto tilbyder livlige getaways væk fra baglandet.

Canada har generelt et koldere klima, og er et knudepunkt for udendørs vinter aktiviteter. Whistler Mountain i British Columbia har godt pulver til snowboarding. Man kan surfe dønningerne i Nova Scotia eller kajakke ned den storslåede South Nahanni flod i Northwest Territories.

Canada har også nogle af verdens mest imponerende parker. Gwaii Haanas National Park Reserve ligger i den sydligste del af Haida Gwaii, 130 km fra den vestlige kyst. Det har varme kilder, gamle totempæle, nedgravningshuler og pukkelhvaler kan ofte ses omkring de 150 små øer.

Canada har dog mere at byde på end imponerende søer og skove. Vancouver har et pulserende og klassisk natteliv med eksklusive barer og restauranter, mens Montreals arkitektur fra det 18. århundrede og moderne kunstscene, kan begejstre enhver rejsende. Man bør også besøge Royal Ontario Museum i Toronto, da det er et af de største naturhistoriske museer i Nordamerika.

For at få en smag af ægte canadisk kultur, kan man prøve lokale fisk, ost og bageværk i Granville Island Public Market. Vær på udkig efter de nationale favoritter såsom poutine, Montreal-stil bagels og laks jerky.

Canada har alt man behøver for en fantastisk ferie, så book en færge til Canada i dag. Det tager under tre timer at krydse grænsen fra Seattle, USA med hyppige afgange til Victoria, British Columbia.

Der er også mindre hyppige afgange fra Campbell Island, Vancouver Island, Swindle Island, Graham Island og Prince Rupert til forskellige havne på kysten af British Columbia.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • V2V Vacations
    • Få pris

Ruter og havne i Canada