Piræus til Agistri færge

Piræus Agistri færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Saronic Ferries sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 40 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 55 m.

Der er 22 overfarter Uge på Piræus Agistri ruten mellem Athen og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Agistri færgeselskaber

  • Saronic Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 40 m
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • 1 Afgang Ugentlig 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Agistri Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Agistri ruten er for en bil og 1 passager.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Agistri Guide

Den græske ø Agistri er meget tæt på den nærliggende ø Égina i Den Saroniske Bugt, og er bare 55 minutter med færge fra havnen i Piræus. Øens terræn er dækket af træer og planter. Megalochori, Skala, Limenaria og Metochi er øens fire største byer/landsbyer og er den perfekte ferie destination.

Færger til Agistri afgår fra Piræus fra Gate 8. Færger fra Égina tager bare 10 minutter.