COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Agistri er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til De Saroniske Øer side

Piræus - Agistri færgeselskaber

    • 29 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 55 min
    • Get price

Piræus til Agistri færge

Piræus Agistri færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Saronic Ferries sejler op til 29 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 55 minutter.

Der er 30 overfarter Uge på Piræus Agistri ruten mellem Athen og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Agistri Guide

Den græske ø Agistri er meget tæt på den nærliggende ø Égina i Den Saroniske Bugt, og er bare 55 minutter med færge fra havnen i Piræus. Øens terræn er dækket af træer og planter. Megalochori, Skala, Limenaria og Metochi er øens fire største byer/landsbyer og er den perfekte ferie destination.

Færger til Agistri afgår fra Piræus fra Gate 8. Færger fra Égina tager bare 10 minutter.