COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Agistri er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til De Saroniske Øer side

Piræus - Agistri færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 1 hour 35 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Piræus til Agistri færge

Piræus Agistri færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Saronic Ferries sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 35 minutter mens Aegean Flying Dolphins servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 45 minutter.

Der er 56 overfarter Uge på Piræus Agistri ruten mellem Athen og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Agistri Guide

Den græske ø Agistri er meget tæt på den nærliggende ø Égina i Den Saroniske Bugt, og er bare 55 minutter med færge fra havnen i Piræus. Øens terræn er dækket af træer og planter. Megalochori, Skala, Limenaria og Metochi er øens fire største byer/landsbyer og er den perfekte ferie destination.

Færger til Agistri afgår fra Piræus fra Gate 8. Færger fra Égina tager bare 10 minutter.