Kas til Kastelorizo færge

Kas Kastelorizo færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Dodecanese Flying Dolphins. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kas Kastelorizo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kas - Kastelorizo færgeselskaber

  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 14 Afgange Ugentlig 20 m
    • Få pris

Kastelorizo Guide

Kastelorizo er en græsk ø, der er den mindste, og muligvis den smukkeste, af Dodekaneserne. Den ligger på den mest østlige kant af Grækenland og kendes sommetider ved sit gamle navn, Megisti, som den hed frem til middelalderen. Under denne del af øens historie, byggede riddere af St John Castello Rosso, med sine dobbelt vægge og brystværn, på klipperne over havnen. Det er fra denne konstruktion øens nuværende navn stammer fra. I øens nyere historie førte fiskeri og skibsfart til dens voksende rigdom.
Kastelorizos eneste befolkede område er i og omkring den maleriske Kastellorizo landsby, som har to områder – Pigadia og Chorafia – og kan kendes ved sine smalle brostensbelagte gyder og traditionelle farverige huse, komplet med træ balkoner.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rhodos, Kos, Nisyros, Piræus, Kalymnos, Symi og Astypalea.