Rhodos til Tilos færge

Rhodos Tilos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 14 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 4 overfarter Uge på Rhodos Tilos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rhodos - Tilos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 14 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Tilos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rhodos Tilos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Tilos Guide

Den græske ø Tilos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. I modsætning til nogle af sine naboer, er Tilos en rolig ø med få beboere, der som følge heraf har formået at bevare sin oprindelige græske atmosfære og charme. Dem, der bor på øen lever af fiskeri, landbrug og den smule turisme, der eksisterer. Et populært sted på øen er det smukke, men forladte kloster, Agios Panteleimon fra det 15. århundrede, som indeholder nogle interessante ikoner.