Ios til Folegandros færge

Ios Folegandros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 25 m.

Der er 4 overfarter Uge på Ios Folegandros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ios - Folegandros færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ios Folegandros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ios Folegandros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ios Guide

Den græske ø Ios er del af Kykladerne og ligger midt mellem øen Naxos og øen Santorini. Øens terræn er præget af bakker og klipper, der fører ned til havet på de fleste sider af øen. Beliggende på den nordlige vestkyst er øens havn, der kun er en kort afstand fra landsbyen Chora. Turen mellem Chora og havnen kan tages på fods på ca. 15 minutter. Landsbyen er præget af smalle stier og gader, hvoraf de fleste nu er blevet overtaget af barer, restauranter, butikker og natklubber.

Der er færgeforbindelser mellem Ios og Piræus og Rafina med en sejltid på mellem 4½ timer og 8 timer, afhængig af færgen og destinationen. I sommermånederne er Ios også forbundet til de andre øer i Kykladerne.

Folegandros Guide

Den græske ø Folegandros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav. Øen, der har sit navn for sønnen af Kong Minos, er populær blandt besøgende på grund af de uspolerede strande, det krystalklare vand og den traditionelle arkitektur.
Populære attraktioner på øen inkluderer den hvidkalkede kirke, som har udsigt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved at tage en sten sti. Det siges, at kirken blev bygget på stedet af et gammelt tempel og indeholder antikke indskriptioner og statuer.
Øens havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte udgangspunkt for ture til strandene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Der er færgeforbindelser fra havnen til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta og Rhodos.