COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Heli - Hydra er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Porto Heli til Hydra færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til De Saroniske Øer side

Porto Heli - Hydra færgeselskaber

    • 8 Sailings Daily 1 hour 20 min
    • Get price

Porto Heli til Hydra færge

Porto Heli Hydra færgeruten forbinder Grækenland med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 20 minutter.

Der er 56 overfarter Uge på Porto Heli Hydra ruten mellem Grækenland og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Heli Guide

Porto Heli, også kaldet Portocheli, er beliggende i den sydøstlige del af Argolis i Grækenland. Byen ligger på bugten Argolic Gulf, 6 km syd for Kranidi og 40 km sydøst for Nafplio. Besøgende vil se mange fiskerbåde og lystbåde der bruger havnen, især om sommeren. Byens strande er hovedsageligt små afsidige strande, selv om der er to organiserede strande. Byen er en populær destination for familier og er ofte besøgt af athenerne, hvoraf mange har sommerhuse her.

Der er færgeforbindelser fra Portocheli til øerne Spetses, Hydra og Poros, samt til Ermioni og Piræus.


Hydra Guide

Hydra er en græsk ø, der ligger i den Saroniske Golf og er en populære destination for athenerne i weekenden, på grund af dens nærhed til hovedstaden. Øens største by, også kaldet Hydra, er bygget på skråningerne af en bakke omkring havnen og er et imponerende sted. Unikt for Hydra er, at biler og andre motorkøretøjer er forbudt på hele øen, og derfor skal al rejsen ske på fods, med båd eller med æsel.
Øens strande, som er meget populære blandt besøgende, består hovedsagelig af små bugter og har krystalklart vand og har en tendens til at være omgivet af grøn vegetation. Agios Nikolaos, Bitsi, Vlichos og Kaminia er nok de bedste og smukkeste strande på øen.
Der er færgeforbindelser fra øen til Piræus, de andre øer i den Saroniske Golf og Porto Cheli.