COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mykonos - Naxos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mykonos - Naxos færgeselskaber

  • 6 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 45 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 40 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 45 min
  • Get price

Mykonos Naxos færge anmeldelser

 • "Mykonos til Naxos og retur"

  Der var forsinkelse på grund af en strejke, og jeg var især imponeret over smsen jeg fik fra Seajets (mens vi besøgte Delos) med nye adgangstider og efterfølgende opkald fra Direct Ferries.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Forsinket, men ellers god efter jeg havde fundet den rette havn"

  Færgen ankom sent, men overfarten var hurtig og effektiv. Mykonos havne er kaotiske – passagerfærger sejler fra den gamle by, mens bilfærger sejler fra den nye havn, men billetten fortæller dig ikke hvilken havn! Der er ingen information om kajen – gå til billetkontoret for din færgebillet og information.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre
 • "Mykonos Naxos og retur"

  Akkommodationen var fremragende.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Græske færger"

  Sejler altid i følge græsk tid, overfarten var meget behagelig og pålæsning personalet meget hjælpsomme med bagage. Som et ældre par, var dette meget vigtigt.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre

Mykonos til Naxos færge

Mykonos Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 6 gange dag, Blue Star Ferries 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 7 gange Uge, Golden Star Ferries 3 gange dag & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 12 overfarter dag på Mykonos Naxos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.


Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.