COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Marmaris - Rhodos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Marmaris til Rhodos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyrkiet til Dodekaneserne side

Marmaris - Rhodos færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price

Marmaris til Rhodos færge

Marmaris Rhodos færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Sea Dreams. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Marmaris Rhodos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marmaris Guide

Byen og havnen Marmaris i Tyrkiet ligger ved Middelhavskysten i Mugla, i den sydvestlige del af landet. Byen er en stor turistby, og er beliggende langs bredden af den tyrkiske riviera. På trods af et betydeligt bygge-boom i 1980’erne har byen formået at holde på noget af dens oprindelige charme og karakter. Marmaris er specielt populær blandt dykkere og sejlere. Den forrevne kystlinje omkring byen venter bare på at blive udforsket af besøgende. Få kilometer fra byen har kysten bugter med krystalklart vand, og man kan leje en bil eller motorcykel for at udforske alle områderne.

Der er adskillige daglige færgeforbindelser til den græske ø Rhodos.


Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.