Koufonissi til Paros færge

Koufonissi Paros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t.

Der er 16 overfarter Uge på Koufonissi Paros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Koufonissi - Paros færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 9 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Koufonissi Paros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Koufonissi Paros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger i Kykladerne og indgår i Naxos kommune. Øen ligger sydøst for øen Naxos og vest for øen Amorgos. Koufonisia består af tre forskellige øer; Kato og Pano Koufonisia og Keros, der er ubeboet og er et beskyttet arkæologisk område. Artefakter fundet på Keros i det 20. århundrede, inkluderer en lang række kykladiske kunstværker. Kato Koufonisia er også ubeboet, og ligger ved siden af Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den mindste og tættest befolkede ø i den kykladiske øgruppe. Den lille kirke Panagia, der er bygget på en mole over gamle ruiner, er måske det mest populære syn på øen. Øens havn bruges hovedsageligt af turistbåde og fiskefartøjer. Besøgende til øen mødes af en hvid vindmølle, som er placeret på den østlige side af havnen. Hovedbyen på øen er Chora, som ligger på den sydvestlige kyst og mange huse af typisk kykladisk arkitektur.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, tæt på øen Naxos, som er omkring en time væk med færgen. Det er en populær feriedestination og har et ry for at være en venlig og indbydende ø.

Paros er den næststørste kykladiske ø, og der er meget at se og lave, derunder de mange forskellige former for vandsport, der kan findes her, eller kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbage til år 326.

Øen har nogle dejlige tavernaer langs Parikia strandpromenaden og nogle dejlige strande, der omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Der er færgeforbindelser fra havnen i Parikia til Piræus og de øvrige kykladiske øer.