COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Milos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Thira - Milos færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 4 hr
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 5 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price

Thira Milos færge anmeldelser

 • "Santorini til Milos"

  Denne båd er lidt gammel, jeg vil anbefale opgradering til business klasse, da økonomi klassen er meget fuld. Jeg synes, at SeaJets er den bedste måde at rejse fra Santorini til Milos på.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Santorini til Milos"

  Min familie og jeg havde en vidunderlig tur med Sea Jet fra Santorini til Milos i juni 2014. Personalet var meget hjælpsomme. Jeg vil bruge dem igen.

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Læs mere Læs mindre

Thira til Milos færge

Thira Milos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge & Zante Ferries servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 17 overfarter Uge på Thira Milos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Thira Guide

Thira er det officielle navn på øen Santorini, Grækenland og er beliggende i den sydlige del af Det Ægæiske Hav, omkring 200 km sydøst for det græske fastland.

Thira er væsentligt, hvad der forblev efter en enorm vulkan eksplosion, der ødelagde de tidligste bosættelser på en tidligere ø, og skabte den nuværende geologiske caldera.

Med sine dramatiske udsigter, fantastiske solnedgange og smukke strande, er det ingen overraskelse, at Thira er meget populær blandt turister.


Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.