Ermioni til Porto Heli færge

Ermioni Porto Heli færgeruten forbinder Grækenland med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 10 afgange Uge med sejltid fra ca. 40 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ermioni Porto Heli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ermioni - Porto Heli færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 10 Afgange Ugentlig 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ermioni Porto Heli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ermioni Porto Heli ruten er for en bil og 1 passager.

Ermioni Guide

Ermioni er et populært turiststed og en lille havneby i Argolis, Peloponnese i Grækenland. Byen ligger i den sydøstlige del af Argolis, på den ægæiske kyst, og overfor øerne Hydra og Dorkos. Den gamle by stiger op ad en bakkeskråning, med flot udsigt til de nærliggende øer og en frugtbar slette. Nedenfor den nordlige bugt, dannes en naturlig havn, hvor du kan se fiskere rengører deres redskaber og små butikker og cafeer. Mandraki, mod syd, byder på et godt udvalg af restauranter, barer og traditionelle tavernaer.

Ermioni er forbundet til Piræus med færge.

Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige side af Peloponnes i Grækenland, og er en lille kystby med en stor havn. Besøgende til byen vil ofte se små fiskerbåde og lystbåde i havnen, især om sommeren, hvilket giver byen en charmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Der er et par organiserede strande i byen, men de fleste har en tendens til at være små afsides bugter, som er mere afslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er en populær destination blandt familier.